Echipamente profesionale de protecție

MON - SAT: 08 am - 17 pm

10

Filtrează produsele Se afișează 1 - 12 din 23 rezultate
Categorii
Producători
Ordonează după
Show 12

Manusi de protectie textile Buddy Evolution

3,50 lei
Manusi de protectie textile Buddy Evolution, din nailon si bumbac, cu puncte din PVC. Culoare: alb. Marimi disponibile: de la 6 la 11.

Manusi de protectie cu aplicatii PVC Buddy

5,00 lei
Manusi de protectie cu aplicatii PVC Buddy tricotate din poliester si bumbac, cu puncte din PVC. Culoare: alb. Marimi disponibile: de la 6 la 11.

Manusi de protectie tricotate Proof

2,00 lei
Manusi de protectie tricotate Proof, din poliester. Culoare: alb. Marimi: de la 6 la 10.

Manusi speciale Henry

35,00 lei
Manusi speciale Henry. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi speciale Thunder magnetic

70,00 lei
Manusi speciale Thunder magnetic. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din piele Pony

12,00 lei
Manusi din piele Pony. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din piele Hobby

15,00 lei
Manusi din piele Hobby. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din poliuretan Lite Touch

10,00 lei
Manusi din poliuretan Lite Touch. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din nitril Brad

5,00 lei
Manusi din nitril Brad. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.
manusi din nitril houston
Albastru
Galben

Manusi din nitril Houston

6,00 lei
Manusi din nitril Houston. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din latex Dick Basic

5,00 lei
Manusi din latex Dick Basic. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online, cu livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din latex Petrax

10,00 lei
Manusi din latex Petrax. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.
Abonează-te la știri

Află primul despre cele mai noi oferte:

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account