Echipamente profesionale de protecție

MON - SAT: 08 am - 17 pm

11

Filtrează produsele Se afișează toate cele 11 rezultate
Categorii
Producători
Ordonează după
Show 12

Manusi de protectie textile Buddy Evolution

3,50 lei
Manusi de protectie textile Buddy Evolution, din nailon si bumbac, cu puncte din PVC. Culoare: alb. Marimi disponibile: de la 6 la 11.

Manusi de protectie cu aplicatii PVC Buddy

5,00 lei
Manusi de protectie cu aplicatii PVC Buddy tricotate din poliester si bumbac, cu puncte din PVC. Culoare: alb. Marimi disponibile: de la 6 la 11.

Manusi din piele Hobby

15,00 lei
Manusi din piele Hobby. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din poliuretan Lite Touch

10,00 lei
Manusi din poliuretan Lite Touch. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din latex Petrax

10,00 lei
Manusi din latex Petrax. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi de iarna Petrax

15,00 lei
Manusi de iarna Petrax. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi antitaiere Maxicut

40,00 lei
Manusi antitaiere Maxicut. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi antitermice Alan

85,00 lei
Manusi antitermice Alan. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din latex Green Touch

12,00 lei
Manusi din latex Green Touch. Pentru o protectie mai mare a mainilor si degetelor, manusile sunt acoperite cu un strat de latex. Acesta asigura o prindere buna si confort in timpul purtarii.

Manusi din piele Indy

22,00 lei
Manusi din piele Indy. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din poliuretan Buck Black

3,00 lei
Manusi din poliuretan Buck Black. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.
Abonează-te la știri

Află primul despre cele mai noi oferte:

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account