Echipamente profesionale de protecție

MON - SAT: 08 am - 17 pm

Program

L-V: 08.00-18.00

Contact

0749 609 472

7

Filtrează produsele Se afișează 1 - 12 din 14 rezultate
Categorii
Producători
Ordonează după
Arată 12

Manusi de protectie textile Buddy Evolution

5,00 lei
Manusi de protectie textile Buddy Evolution, din nailon si bumbac, cu puncte din PVC. Culoare: alb. Marimi disponibile: de la 6 la 11.

Manusi de protectie cu aplicatii PVC Buddy

5,00 lei
Manusi de protectie cu aplicatii PVC Buddy tricotate din poliester si bumbac, cu puncte din PVC. Culoare: alb. Marimi disponibile: de la 6 la 11.

Manusi de protectie tricotate Proof

5,00 lei
Manusi de protectie tricotate Proof, din poliester. Culoare: alb. Marimi: de la 6 la 10.

Manusi din piele Pony

15,00 lei
Manusi din piele Pony. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din piele Hobby

20,00 lei
Manusi din piele Hobby. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din poliuretan Lite Touch

15,00 lei
Manusi din poliuretan Lite Touch. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din nitril Brad

10,00 lei
Manusi din nitril Brad. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din latex Petrax

10,00 lei
Manusi din latex Petrax. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi antitaiere Maxicut

50,00 lei
Manusi antitaiere Maxicut. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi antichimice Chem Touch

15,00 lei
Manusi antichimice Chem Touch. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi antichimice Semperplus

15,00 lei
Manusi antichimice Semperplus CE CAT. III. Au rezistenta mecanica ridicata, proprietati excelente de protectie, in spacial la manipularea substantelor chimice.

Manusi din latex Green Touch

15,00 lei
Manusi din latex Green Touch. Pentru o protectie mai mare a mainilor si degetelor, manusile sunt acoperite cu un strat de latex. Acesta asigura o prindere buna si confort in timpul purtarii.
Abonează-te la știri

Află primul despre cele mai noi oferte:

Coș de cumpărături
Intră în cont

Nu ai un cont încă?

Creează-ți un cont