Echipamente profesionale de protecție

MON - SAT: 08 am - 17 pm

Program

L-V: 08.00-18.00

Contact

0749 609 472

8

Filtrează produsele Se afișează 1 - 12 din 21 rezultate
Categorii
Producători
Ordonează după
Arată 12

Manusi de protectie textile Buddy Evolution

5,00 lei
Manusi de protectie textile Buddy Evolution, din nailon si bumbac, cu puncte din PVC. Culoare: alb. Marimi disponibile: de la 6 la 11.

Manusi de protectie cu aplicatii PVC Buddy

5,00 lei
Manusi de protectie cu aplicatii PVC Buddy tricotate din poliester si bumbac, cu puncte din PVC. Culoare: alb. Marimi disponibile: de la 6 la 11.

Manusi de protectie tricotate Proof

5,00 lei
Manusi de protectie tricotate Proof, din poliester. Culoare: alb. Marimi: de la 6 la 10.

Manusi speciale Henry

35,00 lei
Manusi speciale Henry. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din piele Pony

15,00 lei
Manusi din piele Pony. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din piele Hobby

20,00 lei
Manusi din piele Hobby. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din poliuretan Lite Touch

15,00 lei
Manusi din poliuretan Lite Touch. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din nitril Brad

10,00 lei
Manusi din nitril Brad. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din latex Dick Basic

5,00 lei
Manusi din latex Dick Basic. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online, cu livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din latex Petrax

10,00 lei
Manusi din latex Petrax. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi de iarna Regard

10,00 lei
Manusi de iarna Regard. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi de iarna Petrax

20,00 lei
Manusi de iarna Petrax. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.
Abonează-te la știri

Află primul despre cele mai noi oferte:

Coș de cumpărături
Intră în cont

Nu ai un cont încă?

Creează-ți un cont