Echipamente profesionale de protecție

MON - SAT: 08 am - 17 pm

Program

L-V: 08.00-18.00

Contact

0749 609 472

XXXL

Filtrează produsele Se afișează 1 - 12 din 194 rezultate
Categorii
Producători
Ordonează după
Arată 12

Bluza salopeta hidrofobizata Urban negru

195,00 lei
Bluza salopeta hidrofobizata Urban negru este un model stilizat, din colectia de salopete de lucru Urban. Bluza are un design modern, care tine linia corpului. Materialul este hidrofobizat.

Bluza salopeta hidrofobizata Urban gri inchis

195,00 lei
Bluza salopeta hidrofobizata Urban gri inchis este un model stilizat, din colectia de salopete de lucru Urban. Bluza are un design modern, care tine linia corpului. Materialul este hidrofobizat.

Bluza salopeta hidrofobizata Urban maro

195,00 lei
Bluza salopeta hidrofobizata Urban maro este un model stilizat, din colectia de salopete de lucru Urban. Bluza are un design modern, care tine linia corpului. Materialul este hidrofobizat.

Bluza salopeta hidrofobizata Urban albastru

195,00 lei
Bluza salopeta hidrofobizata Urban albastru este un model stilizat, din colectia de salopete de lucru Urban. Bluza are un design modern, care tine linia corpului. Materialul este hidrofobizat.

Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe verde

245,00 lei
Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe verde. Este un hanorac usor, comod si care ofera calitati maxime de respirabilitate datorita utilizarii materialului ARDON® 3DBreathe.

Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe gri

245,00 lei
Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe gri. Este un hanorac usor, comod si care ofera calitati maxime de respirabilitate datorita utilizarii materialului ARDON® 3DBreathe.

Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe maro

245,00 lei
Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe maro. Este un hanorac usor, comod si care ofera calitati maxime de respirabilitate datorita utilizarii materialului ARDON® 3DBreathe.

Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe rosu

245,00 lei
Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe rosu. Este un hanorac usor, comod si care ofera calitati maxime de respirabilitate datorita utilizarii materialului ARDON® 3DBreathe.

Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe bleumarin

245,00 lei
Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe bleumarin. Este un hanorac usor, comod si care ofera calitati maxime de respirabilitate datorita utilizarii materialului ARDON® 3DBreathe.

Bluza fleece Ardon Polar 450 verde

165,00 lei
Bluza fleece Ardon Polar 450 verde. Este un fleece de iarna, pentru barbati, cu guler ridicat. Are fermoar pe toata lungimea. Are un buzunar la piept, pe exterior si doua buzunare laterale, toate inchise cu fermoar.

Bluza fleece Ardon Polar 450 gri

165,00 lei
Bluza fleece Ardon Polar 450 gri. Este un fleece de iarna, pentru barbati, cu guler ridicat. Are fermoar pe toata lungimea. Are un buzunar la piept, pe exterior si doua buzunare laterale, toate inchise cu fermoar.

Bluza fleece Ardon Polar 450 bleumarin

165,00 lei
Bluza fleece Ardon Polar 450 bleumarin. Este un fleece de iarna, pentru barbati, cu guler ridicat. Are fermoar pe toata lungimea. Are un buzunar la piept, pe exterior si doua buzunare laterale, toate inchise cu fermoar.
Abonează-te la știri

Află primul despre cele mai noi oferte:

Coș de cumpărături
Intră în cont

Nu ai un cont încă?

Creează-ți un cont