Echipamente profesionale de protecție

MON - SAT: 08 am - 17 pm

Program

L-V: 08.00-18.00

Contact

0749 609 472

Despre echipamente

MT HelmetsDespre echipamente

Acest magazin e despre tine.

În sfârşit ai găsit destinaţia online pe care ai tot căutat-o. Acesta este locul în care găseşti toate echipamentele de care ai nevoie, în culorile şi mărimile de care ai nevoie. Este locul în care găseşti brandurile pe care le placi, toate adunate pentru a-ţi uşura alegerile. Pentru că timpul tău e important şi nu are rost să cauţi în 20 de locuri diferite, când poţi căuta într-unul singur…

Acest magazin e pentru tine. Fie că vorbim despre un fleece călduros, un hanorac sau o jachetă, fie că vorbim despre o salopetă care reuşeşte să îmbine utilitatea cu stilul, fie că vorbim despre pantofi sau bocanci pe care îi poţi purta toată ziua fără să simţi oboseala. Fie că vorbim despre geci sau bluze care pot fi purtate pe stradă, la lucru sau în timpul liber cu aceeaşi uşurinţă, comoditate, încredere şi siguranţă.

Acesta este locul în care îţi poţi contura un stil propriu, chiar dacă vorbim despre echipamente de protecţie. Noi îţi oferim toate alternativele. Tu doar alegi! E vorba de inspiraţie, de culori vii, de confort şi de relaxare. E vorba de uşurinţă şi de timpul câştigat când faci aceste alegeri. Şi e vorba de doar câteva clicuri.

Acest magazin e despre tine şi despre ce te face fericit. Alege-ţi echipamentele care te definesc, alege în acelaşi timp protecţie maximă şi stil. Şi bucură-te de ofertele DeProtectie în fiecare zi!

Alege o jachetă lejeră care cucereşte privirile oraşului, alege pantofii pe care nu simţi că îi ai în picioare, alege haine şi echipamente care te fac să te simţi în largul tău. Alege online tot ce ţi se potriveşte. Tu alegi, noi livrăm în câteva zile. Atât e de simplu!

Acest magazin e despre siguranţa ta. Alegerea modelului perfect poate fi cu adevărat o provocare. Pe DeProtectie.ro găseşti soluţii şi răspunsuri pentru toate întrebările şi situaţiile incomode, indiferent dacă ne referim la aspectele tehnice sau la cele de stil. Pentru că detaliile fac diferenţa, iar pentru noi detaliile contează!

Şi, pentru că aici e vorba despre tine, ne-am gândit că ţi-ar plăcea să cumperi de oriunde şi oricând, de pe telefon – pentru că telefonul e tot timpul cu tine. Şi dacă ai tot timpul telefonul aproape, de ce n-ai avea la fel de aproape şi hainele şi echipamentele de care ai nevoie. Gândeşte-te că acesta e dulapul în care ţii tot ce iţi trebuie. Şi toate sunt la un clic distanţă. Bucură-te oriunde şi oricând de cumpărături rapide şi eficiente!

Acest magazin e pentru tine. Şi pentru ca tu să ai experienţe noi nelimitate, în fiecare zi mai adăugăm câte o filă poveştii noastre, pe care o scriem pentru tine!

Urmăreşte-ne pe Facebook, LinkedIn, Instagram şi Youtube.

Abonează-te la știri

Află primul despre cele mai noi oferte:

Coș de cumpărături
Intră în cont

Nu ai un cont încă?

Creează-ți un cont