Echipamente profesionale de protecție

MON - SAT: 08 am - 17 pm

Program

L-V: 08.00-18.00

Contact

0749 609 472

Echipamente de protecție

MT HelmetsArticole din categoria Echipamente de protecție

Prevenirea accidentelor cauzate de alunecare și cădere

Prevenirea accidentelor cauzate de alunecare și cădere: prioritatea siguranței la locul de muncă

În fiecare zi, mii de lucrători se confruntă cu riscul alunecării sau căderii la locul de muncă. Aceste accidente pot avea consecințe devastatoare, afectând nu doar sănătatea și bunăstarea angajaților, ci și eficiența și profitabilitatea companiilor. Cu toate acestea, există numeroase măsuri și strategii pe care angajatorii și angajații le pot implementa pentru a preveni astfel de incidente. Acest articol se va concentra pe importanța prevenirii accidentelor cauzate de alunecare și cădere și va explora modalitățile în care echipamentele de protecție și măsurile de siguranță pot face locurile de muncă mai sigure și mai eficiente.

Citește mai multe

Ghid complet pentru a alege pantalonii de lucru perfecți

Ghid pentru alegerea pantalonilor de lucru perfecți

La solicitarea mai multor cititori, am schiţat un ghid pentru alegerea pantalonilor de lucru perfecti, care să ofereconfort, stil și durabilitate. Indiferent de domeniul în care activezi, indiferent dacă lucrezi în construcții, în grădinărit sau într-un birou aglomerat, este foarte important să ai o pereche de pantaloni de lucru care să-ți îndeplinească toate cerințele.

Când vine vorba de confortul tău la locul de muncă, optează pentru materiale moi și flexibile. Acestea oferă o mai bună libertate de mișcare și previn apariția iritațiilor pielii.

Citește mai multe

Alegerea echipamentului reflectorizant de protecție 

Alegerea echipamentului reflectorizant de protecție 

Alegerea echipamentul reflectorizant de protecție este un element esențial pentru siguranța persoanelor care lucrează sau se deplasează în zone cu trafic intens, cum ar fi șantierele, drumurile publice sau stațiile de transport în comun. Acesta este conceput pentru a face ca utilizatorul să fie vizibil și să reducă riscul de accidente în timpul activităților desfășurate.

În acest articol, vom discuta despre elementele cheie pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți un echipament reflectorizant de protecție.

Citește mai multe

Echipamentul individual de protectie

Echipamentul individual de protectie

În orice loc de muncă, există riscuri asociate cu activitățile desfășurate. Fie că este vorba despre construcții, industria chimică sau agricolă, fiecare ocupatie are propriile riscuri, care pot cauza vătămări sau chiar moarte. În acest context, echipamentele de protecție individuală sunt esențiale pentru a minimiza aceste riscuri și pentru a proteja lucrătorii de potențialele vătămări.

Citește mai multe

Cum sa alegi o casca de protectie

Pentru cei mai multi dintre noi, capul este o parte foarte importanta a corpului, chiar esentiala daca ne gandim ca tine la adapost creierul. Prin urmare, protejarea lui este deosebit de importanta. De aceea purtam casti! Pare simplu si normal. Cu toate acestea, atunci cand cauti o casca de protectie poti fi incurcat de diversitatea de modele disponibile.

Citește mai multe

Viitorul echipamentelor de protectie e smart

Cand va ganditi la echipamentele de protectie va ganditi cu siguranta la niste bocanci inestetici, grei, la aceleasi salopete gri pe care le-ati vazut la toti muncitorii, poate niste casti, manusi sau ochelari de protectie. Cu siguranta “smart” nu e primul cuvant care va vine in minte. Smart e telefonul, televizorul, ceasul… Dar cum ar fi daca echipa dvs ar purta echipamente smart, ar arata smart si ar fi protejati smart? Cam cat de departe este oare tehnologia de sectorul echipamentelor de protectie?

Citește mai multe

Imbracaminte de lucru. Design inovativ marca Portwest

Unul dintre principalii actori ai pietei de echipamente de lucru si de protectie individuala la nivel european si mondial este Portwest LTD. Si surprinde in fiecare an prin noutatile pe care le aduce la nivel de inovare de produs. Expertii echipelor de design combina ultimele descoperiri in materie de materiale cu feedback-ul din industrie, avand ca unic scop dezvoltarea si imbunatatirea ofertei de produse. 2020 aduce peste 200 de designuri noi. Vom incepe cu gama de echipamente DX4.

Citește mai multe
Abonează-te la știri

Află primul despre cele mai noi oferte:

Coș de cumpărături
Intră în cont

Nu ai un cont încă?

Creează-ți un cont