Echipamente profesionale de protecție

MON - SAT: 08 am - 17 pm

Program

L-V: 08.00-18.00

Contact

0749 609 472

Ochelari

Filtrează produsele Se afișează toate cele 11 rezultate
Categorii
Producători
Ordonează după
Arată 12

Ochelari de protectie cu lentila galbena P1

30,00 lei
Ochelari de protectie cu lentila galbena P1. Au tratament de suprafata K&N, oferind protectie impotriva aburirii (N) si a zgarieturilor (K).

Ochelari de protectie cu lentila galbena M5200

15,00 lei
Ochelari de protectie cu lentila galbena V7300. Au lentila din policarbonat, cu brate din nailon si capete moi. Sunt ochelari usori, care combina aspectul elegant cu o protectie vizuala sporita si un camp vizual larg

Ochelari de protectie cu lentila fumurie P2

25,00 lei
Ochelari de protectie cu lentila fumurie P2. Au tratament de suprafata K&N, oferind protectie impotriva aburirii (N) si a zgarieturilor (K).

Ochelari de protectie cu lentila fumurie P1

30,00 lei
Ochelari de protectie cu lentila fumurie P1. Au tratament de suprafata K&N, oferind protectie impotriva aburirii (N) si a zgarieturilor (K).

Ochelari de protectie cu lentila transparenta P2

25,00 lei
Ochelari de protectie cu lentila transparenta P2. Au tratament de suprafata K&N, oferind protectie impotriva aburirii (N) si a zgarieturilor (K).

Ochelari de protectie cu lentila transparenta P1

30,00 lei
Ochelari de protectie cu lentila transparenta P1. Au tratament de suprafata K&N, oferind protectie impotriva aburirii (N) si a zgarieturilor (K).

Ochelari de protectie Glance antireflex

60,00 lei
Ochelari de protectie Glance antireflex, potriviti pentru toate activitatile in aer liber. Nu distorsioneaza imaginea si asigura o claritate vizuala optima in orice conditii de lumina.

Ochelari de protectie Saphire antireflex

40,00 lei
Ochelari de protectie Saphire antireflex cu lentile high-tech cu tratament REVO si brate din policarbonat cu elemente moi. Au un design modern si proprietati optice excelente.

Ochelari de protectie cu lentila galbena V7300

25,00 lei
Ochelari de protectie cu lentila galbena V7300. Au lentila din policarbonat, cu brate din nailon si capete moi. Sunt ochelari usori, care combina aspectul elegant cu o protectie vizuala sporita si un camp vizual larg

Ochelari de protectie cu lentila fumurie V6100

25,00 lei
Ochelari de protectie cu lentila fumurie V6100. Combina aspectul modern cu confortul si utilitatea. Au lentile din policarbonat si brate din nailon, cu capete moi.

Ochelari de protectie cu lentila transparenta M1000

25,00 lei
Ochelari de protectie cu lentila transparenta M1000, din policarbonat, si brate din nailon. Au design sportiv, cu lentile cu aerisire (pentru diminuarea aburirii).
Abonează-te la știri

Află primul despre cele mai noi oferte:

Coș de cumpărături
Intră în cont

Nu ai un cont încă?

Creează-ți un cont