Echipamente profesionale de protecție

Echipamente
Mai multe Mai puține

Detalii produs

Broderie

Da personalitate hainelor tale. Incearca serviciile noastre de personalizare. Broderie, serigrafie, transfer termic. Livram in toata tara. Comanda online.

Scrie-ne intr-un email ce doresti si te vom contacta pentru detalii.

Distribuie:

Descriere

Personalizare echipamente prin broderie.

O stiti pe aia cu “O carte nu se judeca dupa coperta”? Da? Si noi… Dar echipamentele de lucru pot spune foarte multe despre afacearea dvs. La propriu. Sunt ca o carte de vizita! Sigla, slogan, culori, date de contact…

Noi va oferim trei variante de a va personaliza hainele si echipamentele de lucru:

  • broderie
  • serigrafie
  • transfer termic

Personalizarea echipamentelor de lucru prin broderie

Broderia sau cusatura in relief este procesul de personalizare directa a materialelor textile, automatizat, cu ajutorul unei masini de brodat. Rezultatul este unul de exceptie, personalizarea prin broderie aducand un plus de eleganta produselor textile si datorita faptului ca se poate transpune orice logo, indiferent de complexitate.

Echipamentele care necesita o spalare frecventa la temperaturi ridicate (de ex. echipamentele albe din industria alimentara, salopetele mecanicilor)  se recomanda a fi personalizate prin broderie.

Pot fi brodate:

Alege ce produs vrei sa personalizezi, trimite-ne sigla in format vectorial sau spune-ne ce text vrei sa scrii, ce cantitate doresti, iar noi iti calculam costurile prin metoda de inscriptionare cea mai avantajoasa.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.