Echipamente profesionale de protecție

MON - SAT: 08 am - 17 pm

Program

L-V: 08.00-18.00

Contact

0749 609 472

Bluze si hanorace

Filtrează produsele Se afișează 1 - 12 din 40 rezultate
Categorii
Producători
Ordonează după
Arată 12

Bluza functionala Ardon Creatron negru

Prețul inițial a fost: 230,00 lei.Prețul curent este: 215,00 lei.
Bluza functionala Ardon Creatron negru. Incearca gama noastra de bluze si hanorace. Comanda online. Livrare in toata tara prin urier rapid.

Jacheta 4Tech din softshell negru

285,00 lei
Jacheta 4Tech din softshell negru. Incearca gama noastra de jachete softshell si echipamente de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara.

Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe verde

245,00 lei
Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe verde. Este un hanorac usor, comod si care ofera calitati maxime de respirabilitate datorita utilizarii materialului ARDON® 3DBreathe.

Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe gri

245,00 lei
Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe gri. Este un hanorac usor, comod si care ofera calitati maxime de respirabilitate datorita utilizarii materialului ARDON® 3DBreathe.

Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe maro

245,00 lei
Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe maro. Este un hanorac usor, comod si care ofera calitati maxime de respirabilitate datorita utilizarii materialului ARDON® 3DBreathe.

Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe rosu

245,00 lei
Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe rosu. Este un hanorac usor, comod si care ofera calitati maxime de respirabilitate datorita utilizarii materialului ARDON® 3DBreathe.

Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe bleumarin

245,00 lei
Hanorac Ardon Breeffidry 3D Breathe bleumarin. Este un hanorac usor, comod si care ofera calitati maxime de respirabilitate datorita utilizarii materialului ARDON® 3DBreathe.

Hanorac Breeffidry albastru

215,00 lei
Hanorac Breeffidry albastru. Conceput din material special ARDON®BREEFFIDRY. Acest material garanteaza o senzatie confortabila la purtare datorita respirabilitatii excelente, a rezistentei la abraziune si a absorbtiei perfecte a transpiratiei.

Hanorac Breeffidry rosu

215,00 lei
Hanorac Breeffidry rosu. Conceput din material special ARDON®BREEFFIDRY. Acest material garanteaza o senzatie confortabila la purtare datorita respirabilitatii excelente, a rezistentei la abraziune si a absorbtiei perfecte a transpiratiei.

Hanorac Breeffidry verde

215,00 lei
Hanorac Breeffidry verde. Conceput din material special ARDON®BREEFFIDRY. Acest material garanteaza o senzatie confortabila la purtare datorita respirabilitatii excelente. Calitatea de baza a acestui material este determinata de retinerea caldurii in timp ce elimina umezeala.

Hanorac Breeffidry gri inchis

215,00 lei
Hanorac Breeffidry gri inchis. Conceput din material special ARDON®BREEFFIDRY. Acest material garanteaza o senzatie confortabila la purtare datorita respirabilitatii excelente, a rezistentei la abraziune si a absorbtiei perfecte a transpiratiei.

Hanorac Breeffidry bleumarin

215,00 lei
Hanorac Breeffidry bleumarin. Conceput din material special ARDON®BREEFFIDRY. Acest material garanteaza o senzatie confortabila la purtare datorita respirabilitatii excelente, a rezistentei la abraziune si a absorbtiei perfecte a transpiratiei.
Abonează-te la știri

Află primul despre cele mai noi oferte:

Coș de cumpărături
Intră în cont

Nu ai un cont încă?

Creează-ți un cont