Echipamente profesionale de protecție

MON - SAT: 08 am - 17 pm

casca de protectie

Filtrează produsele Se afișează toate cele 10 rezultate
Categorii
Producători
Ordonează după
Show 12

Casca pentru alpinism utilitar HEX galben

265,00 lei
Casca pentru alpinism utilitar HEX galben. Incearca gama noastra de casti de protectie si echipamente pentru lucru la inaltime. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Casca pentru alpinism utilitar Flash Aero HiVis

280,00 lei
Casca pentru alpinism utilitar Flash Aero HiVis. Incearca gama noastra de casti de protectie si echipamente pentru lucru la inaltime. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Casca pentru alpinism utilitar Flash Aero rosu

280,00 lei
Casca pentru alpinism utilitar Flash Aero rosu. Incearca gama noastra de casti de protectie si echipamente pentru lucru la inaltime. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Casca pentru alpinism utilitar Flash Access HiVis

280,00 lei
Casca pentru alpinism utilitar Flash Access HiVis. Incearca gama noastra de casti de protectie si echipamente pentru lucru la inaltime. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Casca de protectie SH1 verde

60,00 lei
Casca de protectie SH1 verde este fabricata din material termoplastic de inalta calitate. Acest material are o greutate redusa dar este foarte rezistent.

Casca de protectie SH1 rosu

60,00 lei
Casca de protectie SH1 rosu este fabricata din material termoplastic de inalta calitate. Acest material are o greutate redusa dar este foarte rezistent.

Casca de protectie SH1 galben

60,00 lei
Casca de protectie SH1 galben este fabricata din material termoplastic de inalta calitate. Acest material are o greutate redusa dar este foarte rezistent.

Casca de protectie SH1 albastru

60,00 lei
Casca de protectie SH1 albastru este fabricata din material termoplastic de inalta calitate. Acest material are o greutate redusa dar este foarte rezistent.

Casca de protectie SH1 alb

60,00 lei
Casca de protectie SH1 alb este fabricata din material termoplastic de inalta calitate. Acest material are o greutate redusa dar este foarte rezistent.

Casca de protectie SH1 portocaliu

60,00 lei
Casca de protectie SH1 portocaliu este fabricata din material termoplastic de inalta calitate. Acest material are o greutate redusa dar este foarte rezistent.
Abonează-te la știri

Află primul despre cele mai noi oferte:

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account