Echipamente profesionale de protecție

MON - SAT: 08 am - 17 pm

Program

L-V: 08.00-18.00

Contact

0749 609 472

manusi

Filtrează produsele Se afișează 1 - 12 din 36 rezultate
Categorii
Producători
Ordonează după
Arată 12

Manusi de protectie textile Buddy Evolution

3,50 lei
Manusi de protectie textile Buddy Evolution, din nailon si bumbac, cu puncte din PVC. Culoare: alb. Marimi disponibile: de la 6 la 11.

Manusi de protectie cu aplicatii PVC Buddy

5,00 lei
Manusi de protectie cu aplicatii PVC Buddy tricotate din poliester si bumbac, cu puncte din PVC. Culoare: alb. Marimi disponibile: de la 6 la 11.

Manusi de protectie tricotate Proof

2,00 lei
Manusi de protectie tricotate Proof, din poliester. Culoare: alb. Marimi: de la 6 la 10.

Manusi pentru sudura Sam

25,00 lei
Manusi pentru sudura Sam. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi speciale Henry

35,00 lei
Manusi speciale Henry. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi speciale Thunder magnetic

70,00 lei
Manusi speciale Thunder magnetic. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi pentru lacatusi Bremen

20,00 lei
Manusi pentru lacatusi Bremen. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din piele Pony

12,00 lei
Manusi din piele Pony. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din piele Hobby

15,00 lei
Manusi din piele Hobby. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi pentru lacatusi Top Up

15,00 lei
Manusi pentru lacatusi Top Up. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi pentru lacatusi Mary

20,00 lei
Manusi pentru lacatusi Mary. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.

Manusi din piele Arnold

15,00 lei
Manusi din piele Arnold. Incearca gama noastra de manusi de protectie. Comanda online. Livrare in toata tara prin curier rapid.
Abonează-te la știri

Află primul despre cele mai noi oferte:

Coș de cumpărături
Intră în cont

Nu ai un cont încă?

Creează-ți un cont