Echipamente profesionale de protecție

MON - SAT: 08 am - 17 pm

Program

L-V: 08.00-18.00

Contact

0749 609 472

pantaloni cu pieptar

Filtrează produsele Se afișează 1 - 12 din 14 rezultate
Categorii
Producători
Ordonează după
Arată 12

Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend negru

140,00 lei
Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend negru. Conceputi in primul rand pentru a fi rezistenti la uzura. Pantalonii au buzunar la piept, polivalent si spatiu de imprimare cu sigla companiei.

Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend bleu

140,00 lei
Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend bleu. Conceputi in primul rand pentru a fi rezistenti la uzura. Pantalonii au buzunar la piept, polivalent si spatiu de imprimare cu sigla companiei.

Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend maro

140,00 lei
Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend maro. Conceputi in primul rand pentru a fi rezistenti la uzura. Pantalonii au buzunar la piept, polivalent si spatiu de imprimare cu sigla companiei.

Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend alb

140,00 lei
Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend alb. Conceputi in primul rand pentru a fi rezistenti la uzura. Pantalonii au buzunar la piept, polivalent si spatiu de imprimare cu sigla companiei.

Pantaloni salopeta cu pieptar hidrofobizati Urban maro

210,00 lei
Pantaloni salopeta cu pieptar hidrofobizati Urban maro. Model din colectia premium de salopete de lucru. Pantalonii au gauri de ventilatie si sunt tratati pentru a impiedica patrunderea apei.

Pantaloni salopeta cu pieptar hidrofobizati Urban albastru

210,00 lei
Pantaloni salopeta cu pieptar hidrofobizati Urban albastru. Model din colectia premium de salopete de lucru. Pantalonii au gauri de ventilatie si sunt tratati pentru a impiedica patrunderea apei.

Pantaloni salopeta 2Strong cu pieptar rosu cu gri

150,00 lei
Pantaloni salopeta 2Strong cu pieptar rosu cu gri. Salopetele din seria 2Strong sunt salopete de inalta calitate. Sunt realizate dintr-un amestec de materiale puternice: poliester si bumbac.

Pantaloni salopeta R8ED cu pieptar

335,00 lei
Pantaloni salopeta R8ED cu pieptar sunt pantaloni de lucru, cu pieptar, din colectia premium R8ED. Pantalonii au un numar mare de buzunare functionale. In zonele cu sarcina mare si uzura crescuta, au intarituri din material Cordura.

Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend bleumarin cu albastru

140,00 lei
Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend bleumarin cu albastru. Pantalonii au buzunar la piept, polivalent si spatiu de imprimare cu sigla companiei.

Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend gri cu portocaliu

140,00 lei
Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend gri cu portocaliu. Pantalonii au buzunar la piept, polivalent si spatiu de imprimare cu sigla companiei.

Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend gri cu negru

140,00 lei
Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend gri cu negru. Pantalonii au buzunar la piept, polivalent si spatiu de imprimare cu sigla companiei.

Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend verde cu negru

140,00 lei
Pantaloni salopeta cu pieptar Cool Trend verde cu negru. Sunt conceputi in primul rand pentru a fi rezistenti la uzura. Pantalonii au buzunar la piept, polivalent si spatiu de imprimare cu sigla companiei.
Abonează-te la știri

Află primul despre cele mai noi oferte:

Coș de cumpărături
Intră în cont

Nu ai un cont încă?

Creează-ți un cont