Echipamente profesionale de protecție

MON - SAT: 08 am - 17 pm

Program

L-V: 08.00-18.00

Contact

0749 609 472

Imbracaminte de lucru. Design inovativ marca Portwest

Unul dintre principalii actori ai pietei de echipamente de lucru si de protectie individuala la nivel european si mondial este Portwest LTD. Si surprinde in fiecare an prin noutatile pe care le aduce la nivel de inovare de produs. Expertii echipelor de design combina ultimele descoperiri in materie de materiale cu feedback-ul din industrie, avand ca unic scop dezvoltarea si imbunatatirea ofertei de produse. 2020 aduce peste 200 de designuri noi. Vom incepe cu gama de echipamente DX4.

Imbracamintea din gama DX4

Colectia DX4 este cea mai dinamica colectie de echipamente de lucru realizata de Portwest pana in prezent. Inovatia consta in combinarea de tesaturi elastice de performanta inalta, cu panouri robuste oxford. Rezultatul? Usurinta de miscare si flexibilitate de neegalat. Ceea ce defineste aceasta noua colectie sunt modelele de ultima generatie care permit trecerea completa de la o tinuta de lucru, la una de timp liber.

Materiale

La realizarea acestei colectii au fost folosite doua tipuri de materiale: Kingsmill Polyester Stretch (270 g/mp) si Kingsmill Poly-cotton Stretch (230 g/mp).

Kingsmill Polyester Stretch este o tesatura elastica realizata din 93% poliester si 7% elastan, avand o greutate de 270 de grame. Acest amestec ofera usurinta in miscare si, mai important, confort fara efort in utilizarea activa. Tesatura ofera o respirabilitate ridicata, eliminand umiditatea si permitand uscarea rapida. De asemenea, tesatura blocheaza 98% din razele UV.

Inovatoarea tesatura Kingsmill Poly-cotton Stretch contine 65% poliester si 35% bumbac. Aceasta tesatura de lucru premium ofera o buna rezistenta la abraziune si rupere. Nivelul UPF de 50+ blocheaza 98% din razele UV.

Materialele folosite in colectia DX4 sunt extrem de tehnice si ofera o functionalitate maxima pentru utilizatori. Cusaturile de contrast sunt in trend si asigura faptul ca articolele de imbracaminte vor arata fantastic in toate mediile.

Ceea ce defineste aceasta colectie este atentia deosebita acordata detaliilor in proiectare. Astfel, hainele de lucru pot fi purtate cu aceeasi usurinta si in timpul liber.

Marcajul CE

Marcajul CE pe un produs indica respectarea cerintelor esentiale pentru sanatate si siguranta, asa cum este prezentat in Regulamentul PPE (UE) 2016/425.

Producatorul de bunuri marcate CE verifica daca produsul respecta toate cerintele aplicabile ale UE, cum ar fi siguranta, sanatatea si protectia mediului, precum si daca au fost examinate de catre un organism specializat, daca sunt in conformitate cu un sistem de calitate certificat.

Mai vechi

Cum sa alegeti pantofii de lucru

Mai noi

Viitorul echipamentelor de protectie e smart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la știri

Află primul despre cele mai noi oferte:

Coș de cumpărături
Intră în cont

Nu ai un cont încă?

Creează-ți un cont